Йдуть вуличні бої: Росіяни захопили більшу частину Красногорівки, ситуація для ЗСУ вкрай важка, - Bild

Окупанти захопили центр міста. Там від квітня тривають вуличні бої. Також російські війська захопили села Іванівка та Кислівка.

Російські війська захопили близько 60% міста Красногорівка Донецької області. Ситуація для українських військ там вкрай важка. Про це повідомив експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке.

За даними Рьопке, російські окупанти захопили центр Красногорівки, яка розташована за 20 км на захід від Донецька поблизу села Старомихайлівка.

Армія РФ увійшла до Красногорівки на початку квітня 2024 року. Відтоді в місті тривають вуличні бої. Загарбники регулярно доставляють до населеного пункту підкріплення.

"Ситуація у Красногорівці вкрай важка для української армії. Російські сили вторгнення захопили центр міста та поповнили свої війська там танками та БМП. Наразі вони контролюють близько 60% міста", – йдеться в повідомленні Рьопке.

За його даними, на іншій ділянці фронту на Донеччині окупанти захопили село Уманське на захід від Авдіївки. Бої за село тривали півтора місяця.

Експерт також вказав, що на кордоні Харківщини та Луганщини російські війська захопили села Іванівка та Кислівка.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...