Йдуть вуличні бої: Росіяни захопили більшу частину Красногорівки, ситуація для ЗСУ вкрай важка, - Bild

Окупанти захопили центр міста. Там від квітня тривають вуличні бої. Також російські війська захопили села Іванівка та Кислівка.

Російські війська захопили близько 60% міста Красногорівка Донецької області. Ситуація для українських військ там вкрай важка. Про це повідомив експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке.

За даними Рьопке, російські окупанти захопили центр Красногорівки, яка розташована за 20 км на захід від Донецька поблизу села Старомихайлівка.

Армія РФ увійшла до Красногорівки на початку квітня 2024 року. Відтоді в місті тривають вуличні бої. Загарбники регулярно доставляють до населеного пункту підкріплення.

"Ситуація у Красногорівці вкрай важка для української армії. Російські сили вторгнення захопили центр міста та поповнили свої війська там танками та БМП. Наразі вони контролюють близько 60% міста", – йдеться в повідомленні Рьопке.

За його даними, на іншій ділянці фронту на Донеччині окупанти захопили село Уманське на захід від Авдіївки. Бої за село тривали півтора місяця.

Експерт також вказав, що на кордоні Харківщини та Луганщини російські війська захопили села Іванівка та Кислівка.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...