"Іди звідси, ти помер": Пропагандист Кремля виштовхав зі студії українського журналіста (відео)

Артему Шейніну дуже не сподобалося те, що гість програми не став йому підігравати.

Артем Шейнін. Фото: скріншот з відео.

Один з топових російських телепропагандистів, Артем Шейнін (якому за кордоном плював в обличчя ветеран АТО) вигнав з ефіру своєї передачі "Время покажет" українського журналіста Андрія Метлева - за те, що той нібито нешанобливо висловився про недавно померлого режисера Марка Захарова, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Метлев заявив - мовляв, Москва багато років "ставила Києву палиці в колеса". Як приклад радянської агресії журналіст навів окупацію Червоною армією західноукраїнських областей і включення їх до складу Української РСР.

Шейнін уїдливо запропонував "виправити помилку" і "від'єднати" ці регіони вже від незалежної України. На це український журналіст провів аналогії з режисером Марком Захаровим і його нібито удаваним бунтом проти агонізуючої радянської влади в кінці 1980-х.

"Захаров, коли спалив партквиток, це було ганебно. Людина, яка від КПРС нассалася так, що аж набрякла", - заявив Метлев.

"Знаючи, що людину завтра поховають, ви це говорите. Андріє Дмитровичу, пішов геть звідси. Іди звідси, ти помер", - вийшов з себе Шейнін. Причому на словах він не зупинився і відразу почав виштовхувати журналіста зі студії.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...