Є два варіанти: Генерал Ігор Романенко розповів, як досягти стійкого перемир'я на Донбасі

Стійкого справжнього перемир'я на Донбасі без будь-яких порушень дуже складно досягти. Про це розповів Ігор Романенко, екс-заступник начальника Генерального штабу ЗСУ (2006-2010 роки - ред. "Апостроф") в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України.

За його словами те, що вже за півгодини після перемир'я бойовики почали вести обстріл - не дивно. Адже справжнє перемир'я поки що ніхто не укладав.

"Зробити це все насправді - дуже складна, системна робота. Потрібно поставити роботу, в якій би брали участь військові дипломати з двох сторін і реалізувати. Прописати всі зони відповідальності, хто контролює тощо", - розповів він.

На його думку потрібно зробити все, щоб встановити реальний режим тиші або ж відкинути цю ідею, щоб показати, що, на жаль, на даний період часу, це неможливо через поведінку бойовиків.

Джерело: Апостроф

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...