Є фігурантом низки журналістських розслідувань: У Верховній Раді з’явився новий депутат

У Верховній Раді склав присягу депутата Михайло Соколов у середу, 20 грудня. Про це повідомила депутатка Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

Соколов увійшов до парламенту замість нардепа Віталія Данілова, який достроково склав мандат, та приєднався до фракції Батьківщина.

За даними Центральної виборчої комісії, Соколова обрали на позачергових виборах 2019 року від партії Батьківщина під 26-м номером у списку. Раніше він був народним депутатом VI скликання Верховної Ради (2007−2012).

Як пише Чесно, Соколов був головою обласної організації Батьківщини на Миколаївщині. На момент виборів працював заступником директора ТОВ Укртранзит. Депутат є фігурантом низки журналістських розслідувань.

У 2016 році Соколов став членом Наглядової ради Торгово-промислової палати України. Того ж року його зняли з посади першого заступника голови Миколаївської обласної ради через фігурування у корупційному скандалі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...