Є головою комітету з питань бюджету: До "слуги народу" прийшли з обшуками, - ЗМІ

У голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету нардепа Юрія Арістова ("Слуга народу") 11 листопада відбуваються обшуки. Їх проводять працівники Державного бюро розслідувань (ДБР). Інформація поки що офіційно не підтверджена. Про обшуки повідомляють джерела "УП". Також не відомо, чи відбуваються обшуки в офісі Арістова або ж у нього вдома, зазначають Патріоти України.

"Державне бюро розслідувань з 7 ранку п'ятниці 11 листопада проводить обшуки у голови бюджетного комітету Ради Юрія Арістова", – підтвердило джерело "РБК-Україна".

Юрія Арістова у 2019 році було обрано народним депутатом України на парламентських виборах від партії "Слуга народу", №42 у списку. З 29 серпня 2019 року він є головою комітету з бюджету у Верховній раді IX скликання. Також Арістов є членом групи з міжпарламентських зв'язків із Францією, Японією, Норвегією, Канадою та США.

Як відомо, у 2021 році сина Юрія Арістова – Артема – викрили у регулярному використанні забороненої в Україні російської соцмережі "ВКонтакте". Також Артем Арістов хвалився своїми візитами до Москви.

Також ЗМІ повідомляли, що Арістів із сім'єю взимку 2021-2022 року відпочивав на Занзібарі у готелі The Residence Zanziba. Це 32 гектари тропічних садів, піщані пляжі, вілли, СПА, фітнес-центри, снорклінг та інші розваги. Мінімальна вартість проживання на віллі, що розрахована на двох дорослих та дітей, – 30 тис. грн за ніч.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Після усіх скандалів: Речницю Сил оборони півдня Гуменюк звільнили

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:55

Наталю Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня, передають Патріоти України. Дослівно Генштаб: "Генеральним штабом Збройних Сил України проведено ротаційні заходи щодо начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня. Зокрема...