Є ймовірність, що того, кого звикли вважати Путіним, давно не видно, - розвідники

В українській розвідці допустили, що останнім часом ту людину, яку звикли називати Володимиром Путіним, по телевізору не показують. Політики світового рівня неодноразово демонстрували своє ставлення до конкретної фігури, яка стояла на сцені, змушуючи чекати. Про це розповів представник прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у програмі "Аргумент", передають Патріоти України.

"Коли всі президенти на самітах змушують Путіна чекати і таким чином демонструють своє ставлення до цієї конкретної постаті, яка стоїть на сцені. Можливо, ім'я зважаючи, що це не та людина, яка за себе видає", - йдеться в повідомленні.

За його словами, є ймовірність, що ту людину, яку звикли вважати Путіним, останнім часом не видно. "Важливо розуміти, що Путін – це зараз збірний образ, це режим, це певна колективна система. І все більше в цій колективній системі важить не сам диктатор або той, хто видає себе за нього, а коло людей, яке стоїть за ним – це старі номенклатурники, силовики і спеслужбісти минулих поколінь. Це люди, які сумують за Радянським союзом, за методами СРСР, які не розуміють сучасного світу, які загнали себе в конспірологію і живуть в паралельному світі", - підсумував Юсов.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...