Є кращі претенденти, переконує експрезидент: Барак Обама не підтримав Камалу Гарріс як кандидата Демпартії на виборах президента США, – New York Post

Колишній президент США Барак Обама не підтримав кандидатуру Камали Гарріс як кандидата від Демократичної партії на посаду нового глави Білого дому, передають Патріоти України з посиланням на New York Post.

За словами Обами, демократи натомість оберуть неназваного "видатного кандидата".

"Найближчими днями ми будемо плавати в незвіданих водах. Але в мене є надзвичайна впевненість, що лідери нашої партії зможуть створити процес, з якого вийде видатний кандидат", — сказав Обама.

Видання нагадує, що деякі демократи побоюються, що Гарріс може ще більше зменшити шанси партії протистояти 78-річному Дональду Трампу на виборах 5 листопада.

"Я вважаю, що бачення Джо Байдена великодушної, процвітаючої та об’єднаної Америки, яка надає можливості кожному, буде повністю продемонстровано на з’їзді Демократичної партії в серпні. І я очікую, що кожен із нас буде готовий нести це послання надії та прогресу вперед у листопаді та далі", – зазначив Обама.

Він підкреслив, що разом зі своєю дружиною Мішель висловлює "любов і вдячність" Джо Байдену та його дружині Джилл за те, що "вони так вміло та сміливо вели нас у ці небезпечні часи —  та за їхню відданість ідеалам свободи та рівності, на яких ця країна була заснована".

Автор додає, що Обама залишається одним із найбільш шанованих лідерів серед демократів, і відсутність його підтримки Гарріс може зашкодити її кандидатурі та непрямо заохотити нових кандидатів.

"ЗСУ провели заходи": Окупати залучають резерви, щоб не дати Україні перехопити ініціативу на Харківщині, - військовий

понеділок, 22 липень 2024, 22:55

Командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Юрій Федоренко заявив в ефірі "Еспресо", що у Харківській області російські окупанти намагаються тримати бойові дії на високоінтенсивному рівні, передають Патріоти У...

"Можуть сконцентрувати свої сили та засоби": Експерт пояснив, чим небезпечне захоплення окупантами села Прогрес

понеділок, 22 липень 2024, 22:25

Захоплення російськими загарбниками села Прогрес, що у Покровському району Донеччини, може дозволити окупантам створити буфер безпеки на південь від траси Т0511. Таку думку в есері "Еспресо" висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний сп...