В Україну чи Росію не поспішає: Одіозний екс-депутат Онищенко попросив політичного притулку

Екснардеп-втікач Олександр Онищенко попросив політичного притулку в Німеччині. Крім того, у колишнього депутата Верховної Ради є російський паспорт, і якщо Берлін йому відмовить, він поїде в РФ. Про це повідомив адвокат Онищенка Інго Міноджіо, передають Патріоти України.

"У Олександра Онищенка є російський паспорт. А посвідки на проживання в Німеччині в нього немає. Тому ми повідомили суду, що в разі невидачі Україні йому є куди їхати – в Росію", – сказав правозахисник.

Юрист вважає, що "в Україні існує небезпека для життя та здоров'я його підзахисного". Він також вказав на "катастрофічні умови утримання в слідчих ізоляторах в Україні".

Додамо, зараз Онищенко знаходиться під вартою в Німеччині в очікуванні рішення суду про екстрадицію в Україну. Національне антикорупційне бюро звинувачує його в завданні збитків державі на суму в близько трьох мільйонів гривень за незаконні операції при видобутку і продажу газу.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...