"Є люди, які імпотенти вже в 35": Кравчук дав інтерв’ю Скабєєвій та запросив її до Києва (відео)

Близько 20 хвилин Леонід Кравчук сперечався із пропагандисткою Кремля, чий Донбас і хто почав війну, а також жартував про свого попередника Леоніда Кучму.
Леонід Кравчук. Фото: Українська правда.

Новопризначений голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук дав інтерв’ю російській пропагандистці, скандальній ведучій програми «60 хвилин» Ользі Скабєєвій, це повідомляють Патріоти України.

Сьогодні, 31 липня, в обідній час Кравчук по відеозв’язку дав «ексклюзивний» коментар кремлівським пропагандистам в ефірі «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1». Близько 20 хвилин Кравчук сперечався зі Скабєєвою, чий Донбас і хто почав війну, а також жартував про свого попередника Леоніда Кучму.

«Я старший за нього (Кучму, – ред.). Але я знаю, що людина живе не по роках, а по тому яка вона є і які у неї сили. Є старі люди в 35 років, вони вже імпотенти і нічого не варті», – заявив Кравчук пропагандистці.

Також новий представник України в ТКГ розповідав «рупорам» Кремля про свою місію і діалог з терористами «ЛНР» і «ДНР». Більш того, Кравчук навіть встиг запросити Скабєєву до Києва.

Джерело: 24 канал

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...