"Є обережне просування, ворог потужно задіює авіацію": Офіцер ЗСУ розповів про ситуацію під Бахмутом

Біля Бахмута ініціатива на боці Сил оборони, є обережне просування. Про це сказав прес-офіцер третьої окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Наразі ініціатива на нашому боці, є обережне просування. Ворог дуже сильно пручається", - зазначив він.

За його словами, окупанти особливо активізувалися після звільнення Силами оборони населених пунктів поблизу Бахмута. Він наголосив, що відбуваються постійні атаки, збільшилась кількість ворожих авіаційних ударів, які "стали більш щільнішим", не кажучи вже про мінометні, артилерійські обстріли та застосування БПЛА. "Авіації стало більше. Але попри це ми не уступили ні одну із звільнених територій", – наголосив Бородін.

За його словами, ворог став частіше застосовувати авіацію для ударів по звільнених населеним пунктах. Також зазначив, що окупанти кидають в бій дуже різні підрозділи з різною мотивацією, підготовкою, тобто "така собі солянка".

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...