"Є об'єктом суто цивільної інфраструктури": Захарова влаштувала істерику через вибухи на Кримському мосту та пригрозила "відповіддю"

У Росії відреагували на черговий удар по Кримському мосту, що відбувся 12 серпня. Там заявили про атаку на нібито об'єкт "суто цивільної інфраструктури" та пригрозили відповіддю. Таку заяву зробила речниця МЗС Росії Марія Захарова, повідомили в Telegram-каналі міністерства, передають Патріоти України.

Вона також зазначила, що Кримський міст зазнає подібних ударів ще з осені минулого року. "Сьогодні вдень київський режим вкотре зробив спробу терористичної атаки на Кримський міст. Цього разу зенітною керованою ракетою С-200, переробленою в ударний варіант. За повідомленнями міноборони Росії, ракету була вчасно виявлено та перехоплено у повітрі російськими засобами ППО", – сказала речниця МЗС Росії.

Вона також заявила, що пізніше було збито ще одну ракету над Керченською протокою. Постраждалих унаслідок атаки немає. "Кримський міст є об'єктом суто цивільної інфраструктури, напади на який є неприпустимими. Таким варварським акціям не може бути виправдання, і вони не залишаться без відповіді", – заявила Захарова.

Водночас представниця окупаційної влади не згадувала про те, що через незаконно побудований міст на окупованій території Криму переправляли озброєння та військову техніку для російської армії.

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...

Окупанти кидають усі сил на Часів Яр: Воїни ЗСУ відверто розповіли про брак снарядів та тактику окупантів

неділя, 28 липень 2024, 6:22

Росіяни не припиняють спроб прорвати лінію української оборони в районі Часового Яру. Лінія фронту там тепер більшою частиною проходить саме по каналу Сіверський Донець-Донбас, передають Патріоти України. Окупанти майже не задіюють у своїх атаках броне...