Є проблема: Голова Харківської ОДА Кучер розповів про стан Кернеса

Геннадій Кернес спочатку не визнавав проблему коронавірусу, як і багато жителів міста.

Мер Харкова Геннадій Кернес може залишитися на лікуванні в Німеччині до місцевих виборів, які призначені на 25 жовтня. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, передають Патріоти України.

Він розповів, що наразі Кернес почувається погано. При цьому Кучер визнав, що з його боку не дуже коректно коментувати цю ситуацію. Також голова ОДА звернув увагу на те, що Кернес спочатку не визнавав проблему коронавірусу, як і багато жителів міста.

"У цьому і є велика проблема... На жаль, але є люди, які до сих пір не бачать і не чують нічого про це. При цьому лікарні переповнені", - сказав він.

Джерело: Гордон

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...