Є "прильоти" у російські пункти управління: Генштаб ЗСУ розкрив найновіші втрати РФ

Втрати Росії в Україні упродовж минулої доби відчутно зросли, зокрема, українські воїни уразили кілька ворожих пунктів управління, передають Патріоти України.

Українська авіація за добу завдала по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння дев'ять ударів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у понеділок увечері, 7 серпня, у своєму вечірньому зведенні.

За його даними, крім того, наші артилеристи й ракетники уразили одну ворожу радіолокаційну станцію, п'ять артилерійських засобів, розташованих на вогневих позиціях, один район зосередження озброєння, особового складу та військової техніки й два пункти управління.

Росіяни двічі вдарили по лікарні у Сумах: Багато загиблих та поранених, в тому числі - медики та поліцейські (фото)

субота, 28 вересень 2024, 13:14

Внаслідок російських ударів по лікарні у місті Суми у суботу, 28 вересня, загинули щонайменше дев’ять людей, ще 12 — дістали важкі поранення, повідомляють Патріоти України. За даними глави МВС Ігоря Клименка, росіяни двічі вдарили по лікарні. Внаслідок...

"По суті, лише на фронті починаєш розуміти...": Український коментатор, який пішов на фронт, зробив відверте зізнання

субота, 28 вересень 2024, 12:58

Відомий український коментатор і телеведучий Роберто Моралес зізнався, що тільки коли потрапив на "нуль", зрозумів, що таке насправді війна. Журналіст уже майже 10 років пов'язаний із Збройними силами України, служив у зоні АТО та вперше потрапив у зон...