Є пристойний опір: Арестович розповів, хто стоїть за підривом поїздів, складів і підпалами машин у Росії

Радник глави ОП Олексій Арестович розповів про партизанський рух в Росії. Про це йшлося у розмові Арестовича з російським юристом Фейгіним, передають Патріоти України.

"У Росії взагалі дуже діють осередки "Легіонів Свободи Росії". Відважні молоді люди валять потяги, рвуться склади біля аеродромів, палять машини, військкомати. У Росії взагалі є пристойний опір путінському режиму. Люди б'ються за свободу Росії. "Легіон" шириться і зростає. Якщо на початку це все починалося за принципом кілька десятків людей, то зараз це хороший батальйон, я вам скажу", - прокоментував Арестович.

Людям, які вступають до "Легіону" в Україні, дають кращих інструкторів, озброюють за першим класом: "Тому що віддають належне бійцям, які ризикнули всім".

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...