"Є путінська людина в адміністрації - Джейк Салліван, який намагається вставляти "палки в колеса". Проте це йому вдається все менше й менше", - Піонтковський

Зараз на карті світу багато неспокійних точок – Китай і Тайвань, Косово й Сербія. Чи будуть ці конфлікти відвертати увагу від України? В України є дипломатія, яка дуже ефективно працює. На цьому акцентував увагу російський публіцист, опозиційний політик Андрій Піонтковський, оцінюючи ситуацію, передають Патріоти України.

За його словами, на Заході є ще 3 людини, які насправді суттєві важелі впливу, – це Борис Джонсон, Ентоні Блінкен, Ллойд Остін. Ці друзі Україну не підведуть. "Є путінська людина в адміністрації – Джейк Салліван, який намагається вставляти "палки в колеса". Проте це йому вдається все менше й менше", – зазначив Андрій Піонтковський.

"Що значить "відволікти увагу"? Велика увага потрібна для того, щоб відправити не 50 HIMARS, а 500?",
– акцентував Андрій Піонтковський. Він додав, що Пентагон може втратити увагу до України, якщо направить 500 HIMARS і достатній запас амуніції. Тільки після цього може займатися чимось іншим.

"Захід, НАТО, Велика Британія – зараз обʼєктивно союзники. Проте вся брудна робота, яка повʼязана із втратами власних життів, – вирішується українцями", – повідомив Піонтковський.

Публіцист зазначив, що оці фрази "вимагати більше" – не благодійність. Це вклад у спільну справу захисту цивілізації вільного світу від диктаторів. "Я думаю, що ті люди, яких я перерахував, вони це чудово розуміють", – додав Піонтковський.

Джерело: 24 канал

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...