Є руйнування житлових будинків і поранені: Окупанти обстріляли Краматорськ на Донеччині

Увечері у вівторок, 20 лютого, російські окупаційні війська обстріляли місто Краматорськ Донецької області. Близько 20:00 там пролунало два вибухи, є поранені та руйнування. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передають Патріоти України.

Він зазначив, що є влучання у промзону та житлову забудову. Наразі відомо про трьох поранених та численні пошкоджені багатоповерхівки. "Остаточні наслідки обстрілу встановлюємо. Вкотре звертаюся до всіх жителів області: евакуюйтесь своєчасно! Бережіть себе!" – написав Філашкін.

Мер Краматорська Олександр Гончаренко повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу у Краматорську можливі перебої водопостачання. "Вода, яка подається – технічна. Перед вживанням її необхідно обовʼязково прокипʼятити! У разі необхідності буде організовано підвезення води!" – зазначив він.

Також під ворожим вогнем опинилася Дружківка. Як сказав "Суспільному" начальник Дружківської МВА Сергій Боєвський, у місті пошкоджені кілька адміністративних приміщень. Повідомлень про травмованих та загиблих наразі немає. "Вибуховою хвилею пошкоджені вікна та двері у цих приміщеннях", – сказав Боєвський.

За даними моніторингових каналів, росіяни обстріляли Донеччину ракетами Х-22 зі стратегічних бомбардувальників Ту-22М3 з території Ростовської області РФ.


Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...