"Є ще Інтерпол": У МЗС України прокоментували видачу Білоруссю бойовиків "Вагнера" Росії

У МЗС України відреагували на рішення Білорусі передати Росії 32 затриманих членів так званої приватної військової компанії "Вагнера". Про це написав у Facebook заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін, передають Патріоти України.

"Українська сторона доклала належних зусиль для притягнення до кримінальної відповідальності правопорушників, які підозрюються у вчиненні тяжких злочинів на Донбасі. Поки що цим людям вдалося вислизнути сухими з води, але це далеко не кінець історії (зрештою є ще Інтерпол)", – зазначив він.

Він також нагадав білорусам про принцип, який "часто грає не останню роль при прийнятті рішень з питань міжнародної правової допомоги та екстрадиції". "Білорусь посідає друге місце за кількістю запитів про правову допомогу та екстрадицію серед усіх міжнародних партнерів України", - написав Єнін.

"Після провалу широко розрекламованого контрнаступу": Україна "гарячково" окопується перед новим наступом РФ, - NYT

середа, 24 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що ЗСУ навряд чи почнуть великий контрнаступ цього року. Як пише The New York Times, дні блискавичних проривів на полях битв в Україні, можливо, минули. Події на фронті складаються в похмуру нову реальність для українців. Судячи з ...

Пошкоджено десятки будинків: Росія завдала ракетного удару по Одесі, постраждала жінка

середа, 24 квітень 2024, 9:48

Російська армія вранці 24 квітня завдала ракетного удару по Одесі, постраждала 43-річна жінка, передають Патріоти України. Пряма мова: "О 7-ій ранку ворог завдав ракетного удару по Одесі. Наразі відомо про одну постраждалу 43-річну жінку. Вона у стані ...