Є три сценарії завершення війни, більшість Україну не влаштовує: Військовий розповів, чого чекати

На даний момент існує декілька сценаріїв завершення війни Росії проти України, більшість із них неприємні. У нинішній ситуації реальним сценарієм може стати корейський варіант розвитку подій. Про це заявив колишній радник Офісу президента і МВС, військовослужбовець ЗСУ Віктор Андрусів, передають Патріоти України.

В інтерв'ю він розповів про те, що заяви західних лідерів не призвели до зрушень у допомозі Україні. Зараз у армії стало ще менше боєприпасів і можливостей для того, щоб зупинити російських окупантів.

"Потрібно розуміти, що є ще один рівень гри, згідно з яким незрозуміло, яким буде сценарій завершення війни в Україні. Цих сценаріїв декілька, і в силу обставин більшість із них для нас, на жаль, неприємні. Перший із них - умовний корейський сценарій. Другий сценарій, який пропагує Німеччина, передбачає фіксацію лінії фронту і надання членства в НАТО для України. Третій сценарій - теж фіксація цієї лінії фронту, але за нього на територію України прибувають західні війська, які мають гарантувати, що перемир'я буде стабільним. А різні заяви - це проба пера і вивчення реакції росіян на ці сценарії", - вважає Андрусів.

На його думку, наразі єдиним реальним сценарієм може бути корейський варіант розвитку подій. "Єдиним реальним сценарієм у ситуації, в якій ми опинилися (можливо, вона ще зміниться), є корейський. До того ж я не бачу, щоб росіяни могли розглядати позитивно якісь інші сценарії. На жаль, з такими союзниками і партнерами нам поки що перемога не світить, а власних можливостей і ресурсів нам не вистачає. Адже умови мирної угоди чи перемир'я визначають не конкретні ідеї, а ситуація на лінії фронту", - наголосив Віктор Андрусів.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...