"Є у них і загиблі, і поранені": На агрегатному заводі у Вовчанську залишаються заблоковані росіяни, - ЗСУ

На агрегатному заводі у Вовчанську Харківської області залишаються російські військові. Вони заблоковані вже декілька місяців, передають Патріоти України з посиланням на речника оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталія Саранцева в ефірі телемарафону.

"Для виконання завдань логістики вони (окупанти, - ред.) використовують безпілотники. Зокрема, так відбувається на заблокованій ділянці у районі Вовчанська, тобто на агрегатному заводі", - сказав речник.

Він додав, що на заводі вже декілька місяців перебуває російський підрозділ, але вони заблоковані українськими військами.

"На самому початку там було близько 40 військовослужбовців. Вони там зазнають втрат. Є у них і загиблі, і поранені. Є поранені лежачі, є поранені ті, які можуть спроможні вести бій. Певна кількість їх там залишається, точну цифру я не можу сказати з певних міркувань", - зазначив Саранцев.

На концерті Кобзона підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 серпня

вівторок, 27 серпень 2024, 8:07

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.08.24 орієнтовно склали:

Пекін та Київ тішаться, Москва скреготить зубами: Гарріс обходить Трампа і збільшує шанси демократів на вибори у Конгрес

вівторок, 27 серпень 2024, 7:59

Демократи цієї осені знов можуть отримати більшість в палаті представників та Сенаті. Віцепрезидентка Камала Гарріс має 55% шансів перемогти колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах в США. Про це свідчать результати прогнозу Dec...