Є успіхи: ЗСУ розширили плацдарм на лівому березі Херсонської області, у "росіян істерика", - місцева журналістка

Збройні сили України розширили плацдарм на лівому березі Херсонської області. Про це заявила в ефірі телеканалу "Еспресо" головна редакторка херсонського видання Кавун.City Євгенія Вірлич, посилаючись на слова військових. За її словами, там тривають дуже потужні бої.

"Нещодавно ми робили аналіз по Бериславу. Ті, хто перебувають ближче до лінії Дніпра, повідомляють, що росіяни потужно обстрілюють. Однак ЗСУ насипають окупантам у відповідь по військових цілях. Тому українські військові там точно присутні. Плацдарм вони трохи розширили. Звісно, ніхто не каже до якого ступеня, але у Новій Каховці, Каховці в росіян істерика", - зазначила Вірлич.

Журналістка додала, що на лівобережжі відбуваються постійні ротації російських окупантів. "Також відбуваються постійні ротації з боку росіян в бік початку лівобережжя - Кринки, Нова Каховка. Скільки б росіяни не хотіли відбити острів Нестрига, один з ключових, у них нічого не вийшло", - сказала вона. Варто зауважити, що станом на 29 травня українське командування не надавало жодної офіційної інформації про розширення плацдарму.

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...

"Ось це три головні умови": Портников розповів, коли зупиниться війна в Україні

неділя, 6 жовтень 2024, 10:48

Росія зупинить війну тоді, коли дійсно буде знесилена на фронті. Це одна із умов. Таку думку висловив журналіст та публіцист Віталій Портников в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Чому ми весь час дивуємося їхньому просуванню? Таке враження, ...