Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1.

Джерело видання у головному управлінні внутрішньої безпеки (DGSI) Франції зазначило, що нинішній формат церемонії відкриття надто ризикований. Тому спецслужби рекомендують перейти до альтернативного "плану Б".

Як пише видання, загрозу церемонії відкриття можуть становити напади зі зброєю та терористи, які можуть використовувати вантажівки, щоб в'їжджати в натовп.

Також розвідка попереджає про загрозу "сплячих" терористичних груп, які "активізуються віддалено з афганської зони".

Після теракту у російському ТЦ "Крокус Сіті Хол" рівень терористичної загрози у Франції було підвищено до максимального. Розвідка активізувала перевірки громадян, які прибувають з Центральної Азії. Варто зазначити, що літні Олімпійські ігри прийдуть у Парижі з 26 липня до 11 серпня.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...