Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України.

Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили вузький виступ далі на території України, щоб увійти до міста Очеретине, розташованого приблизно за 15 км на північ від центру Авдіївки.

За даними британської розвідки, відколи російські війська взяв під свій контроль Авдіївку в середині лютого 2024 року, цей район залишається одним з основних районів російських операцій.

"Попри високі втрати, цілком імовірно, що російська армія зможе постійно атакувати українські позиції в цьому районі та взяти під свій контроль кілька невеликих населених пунктів", - зазначають у Міноборони Британії.

"Справа не в тому,....": Туск заявив, за якої умови Путін не напав би на Україну

вівторок, 7 травень 2024, 17:49

Повномасштабного вторгнення агресорки Росії до України можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Тож сьогодні Європейському Союзу необхідно докласти власних зусиль, аби стати безпечним континентом. Про це заявив п...

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...