Є велика загроза: Путін може піти на ще більшу ескалацію війни заради збереження життя, - The Guardian

Кремлівський диктатор Володимир Путін, окрім ударів по інфраструктурі України, може піти на ще більшу ескалацію війни заради збереження життя, передають Патріоти України.

Оглядач The Guardiаn Саймон Тісдал вважає, що диктатор хоче підвищити ціну перемоги для України та її союзників за допомогою «асиметричних і невійськових методів".

Також Путін буде намагатися шкодити Україні на дипломатичній арені. Як приклад наводиться нещодавний бойкот Угорщини, яка намагалась заблокувала віділення фінансування ЄС для України.

Припущення, що виснажені війська Росії вже зробили найгірше, що можуть, і не здатні на подальшу ескалацію, звучить самовдоволено. Оскільки Путін із запізненням розуміє, що він не може закидати бомбами Київ, щоб змусити його підкоритися, він все більше покладається на глобалізацію війни», — пише Тісдал.

Він вважає, що Путіну потрібна ескалація вже не тільки для збереження себе як політичної фігури, але й для виживання як «людини».

"Поки Путін при владі та просуває фантазії про російську глобальну імперію, грабуючи суверенні українські землі, шлях вперед заблокований. Падіння Путіна — передумова довготривалого миру", — пише оглядач.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...