Є загиблі та поранені: Чугуїв на Харківщині зазнав ворожого обстрілу (фото)

Російські окупанти нанесли кілька сильних артилерійських ударів по Чугуєву на Харківщині. Наразі відомо про шістьох загиблих та трьох постраждалих. На місцях "прильотів" працюють рятувальники. Про це повідомила мер Галина Мінаєва. На місцевих Telegram-каналах пишуть, що вибухи було чути в усіх куточках населеного пункту, передають Патріоти України.

Після серії вибухів над Чугуєвим піднявся стовп диму. Один з об‘єктів цивільної інфраструктури, в який влучив ворожий снаряд, загорівся. Працівники ДСНС швидко прибули на місце пожежі і почали її гасити.

Наразі невідомі масштаби руйнацій, які виникли після обстрілу. Але у соцмережах говорять про "потужний вибух" і "сильний прильот". Офіційні дані щодо сьогоднішнього артудару мають з‘явитися згодом.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...