Є загиблі та поранені: Окупанти влаштували потужний обстріл центру Харкова (відео)

Російські окупанти обстріляли центр Харкова. Щонайменше п'ятеро харків'ян загинули. Ще 13 цивільних громадян отримали поранення. Про це повідомляє "Суспільне Харків", передають Патріоти України.

"П’ятеро людей загинули, 13 поранені внаслідок обстрілу центральної частини Харкова — це попередні дані на 15:00, які Суспільному надали у Департаменті охорони здоров’я обласної військової адміністрації. В місцях обстрілів працюють рятувальники", - зазначено в повідомленні.

Перші фото й відео з місця чергового злочину рашистів з'явилися в телеграм-каналі "Труха Харків".

На фото, попри не дуже хорошу його якість, видно тіло однієї з безвинних жертв Росії у мирному місті на сході України. "Бити по жінках та дітях - це єдине, на що здатні росіяни", - пишуть автори каналу.

На каналі також з'явилося відео, що зафіксувало перші хвилини після обстрілу. На відео харків'яни намагаються загасити вогонь у своїх оселях. І, попри шок, не забувають попереджати про небезпеку та забирати із собою у сховище своїх сусідів.


Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...