Є загиблі та поранені: У Чернігові окупанти розстріляли машину, яка розвозила людям воду (відео)

У Чернігові під обстріл потрапила машина, на якій розвозили місцевим жителям воду. Відомо, що снаряд влучив під авто. Попередньо, дві людини загинули та декілька травмувалися. Інцидент трапився 20 березня, повідомляють Патріоти України.

Мирні люди, їхали просто по воду

Як розповів очевидець, в машині перебували мирні люди. Вони набирали воду та розвозили її далі людям. Зараз їхали за новою партією життєдайної рідини. Чоловік додав, що снаряд влучив під машину. У підсумку вона стала некерованою та з'їхала на узбіччя.

"Двох загиблих ми відвезли безпосередньо до місця, де їх будуть ховати. Двох вдалося врятувати. Одного хлопця забрали заспокоїти. Там був його батько, і, на жаль, він загинув. Що залежало від мене, я допомагав. Не буду розповідати, як саме постраждали люди, але дуже сильно", – зазначив свідок цих страшних подій.

За його словами, упродовж останніх днів у цьому районі постійно тривають обстріли та люди часто бачать, як літають ворожі авіасудна.

Джерело: UA:Суспільне

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...