Є загиблі та поранені: У Тель-Авіві сталося відразу два теракти

Відразу два теракти сталося в ізраїльському місті Тель-Авіві, передають Патріоти України.

JPost з посиланням на медичні служби пише, що мова йде про два напади, скоєні з різницею в кілька хвилин. За версією видання, спочатку в районі променаду злочинець відкрив стрілянину. Нападник був убитий.

У другому випадку зловмисник навмисно направив автомобіль на пішоходів на вулиці Кауфманна, його затримала поліція. Автомобіль в'їхав у людей біля парку Чарльза Клора біля берега моря, пишуть ізраїльські ЗМІ. Постраждали семеро людей, одна загинула, пише The Times of Israel. Ізраїльський МЗС назвав подію терактами.

Загострення ситуації в Ізраїлі-деталі

У четвер, 6 квітня 2023 року, Ізраїль опинився під потужним ударом. Країна зазнала найбільшого за останні 27 років обстрілу з боку Лівану. Зазначається, що з боку Лівану по Ізраїлю було 34 пуски.

У ніч на п'ятницю, 7 квітня 2023 року, ізраїльська армія завдала ударів по сектору Гази. На півдні Ізраїлю була повітряна тривога.

Поблизу Вовчанська окупант впритул застрелив місцевого жителя

вівторок, 14 травень 2024, 19:15

Російський окупант у вівторок, 14 травня, в районі Вовчанська Харківської області застрелив місцевого 46-річного жителя. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури у Facebook, передають Патріоти України. За даними слідства, у селі Ст...

Приїхали допомогти з евакуацією цивільних: У Вовчанську окупанти розстріляли українських волонтерів

вівторок, 14 травень 2024, 18:46

У прикордонному Вовчанську Харківської області 10 травня зникли двоє волонтерів, за даними поліції, їх розстріляли окупанти і один із них міг загинути, повідомляє "Суспільне Харків" . Пряма мова начальника Вовчанської міської адміністрації Тамаза Гамб...