Є жертви та постраждалі: На території авіабази ЗС РФ сталася потужна пожежа (відео)

У ліквідації пожежі у військовій частині брали участь 10 пожежних розрахунків і пожежний потяг.
Потужна пожежа у військовій частині в Саратовській області. Фото: скріншот з відео.

13 липня на території авіабази у військовій частині 15650-12 під Вольськом Саратовської області Росії сталася потужна пожежа. Про це повідомляє IN SIGHT на основі аналізу російської регіональної преси, передають Патріоти України.

Під час перекачування палива з залізничної цистерни в бензовоз на базі автомобіля КамАЗ обірвався паливний рукав, бензин потрапив на двигун автомобіля ЗІЛ, на якому знаходилися механізми для перекачування, це призвело до загоряння.

Російський сержант Валерій Мальков отримав 100% обпалення і майже одразу помер. Солдати строкової служби Наіль Акчурин, Джордж Авагян і місцевий контрактник Антон Фіногенов надійшли в шпиталь військового містечка Вольська-18. В ніч на 15 липня їх на літаку транспортували в Санкт-Петербург для подальшого лікування. У військовослужбовців діагностували термічні опіки на площі від 40 до 95% тіла. Пізніше зі шпиталю Військово-медичної академії в Санкт-Петербурзі повідомили, що помер і солдат-строковик Наіль Акчурин.

Цікаво, що у ліквідації пожежі у військовій частині брали участь 10 пожежних розрахунків і пожежний потяг. Тільки через півтори години загоряння вдалося локалізувати. За іронією долі, рівно 2 роки тому, у 2017 році, пожежник Олександр Мельников, який працює у цій же військовій частині №15650-12 виходив на пряму лінію з президентом РФ Володимиром Путіним та скаржився, що неможливо прожити на зарплатню пожежника у 8000 рублів.

«Як можна отримувати пожежнику вісім тисяч рублів і ризикувати життям за цю зарплатню? Це пише нам начальник пожежної команди Олександр Мельников з Саратовської області », – зачитала питання Путіну ведуча прямої лінії.

Путін пообіцяв, що вирішить це питання. Пройшло 2 роки, питання, мабуть, так і не вирішились, пожежники ризикувати життям за мізерну зарплатню не збираються, а російські срочники горять від зриву шлангу бензовозів. 2 – 200х, 3 – 300х.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...