Єрмак лобіює тісні взаємини з Росією через особисту вигоду: Нардеп від "СН" назвав суми

Гео Лерос повідомив, що Андрій Єрмак на посаді глави ОПУ поводиться як віце-президент, що ніяк не відповідає його посаді.

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак лобіює тісні взаємини з Росією, оскільки переслідує свої корисливі цілі. Про це в інтерв'ю Яніні Соколовій розповів народний депутат із фракції "Слуга народу" Гео Лерос із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

"Єрмак лобіює тісні відносини з РФ, тому що йому пообіцяли з кожної 1000 кубометра газу по 10 доларів через фірму-прокладку, яку він надасть. Тому для нього це особистий корисливий інтерес домогтися тісних відносин України та Росії", – сказав політик.

Лерос також назвав Єрмака "ларьочником", коментуючи його корисливу натуру. "Я його називаю "ларьочник", тому що він "кришував" кіоски та допомагав отримувати дозволи. Ось це натура "ларьочника", це не бізнесмен", – додав нардеп.

Крім того, Лерос повідомив, що Єрмак на посаді глави ОПУ поводиться як віце-президент, що ніяк не відповідає його посаді. "Після призначення Єрмака на пост глави ОПУ з'явився якийсь окупований доступ до президента. Поки Єрмак перебуває на своїй посаді, до глави держави буде важко достукатися. Рейтинг президента топить його корумповане та гниле оточення", – підсумував депутат.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...