"Єрмак реалізовує російські "хотілки", будучи агентом Москви", - Піонтковський (відео)

"Приєднанню України до ОРДЛО" протистоїть "колективний Маннергейм" - патріотична лінія в українському керівництві, налаштована на опір.

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак вже більше року реалізує плани Кремля по "приєднанню України до ОРДЛО". Про це заявив російський опозиціонер і публіцист Андрій Піонтковський в програмі "Все по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно, передають Патріоти України.

За його словами, Єрмак весь час займається тим, що Україна бере на себе якісь зобов'язання виконати російські "хотілки", а потім її, як школяра, ставлять в кут і запитують, чому вона досі їх не виконала. "Перший акт зради він здійснив в липні 2019 року, підписавши зі своїм куратором Сурковим (помічником президента Росії Владиславом Сурковим, - ред.) протокол, де Україна брала на себе одностороннє зобов'язання реалізувати так звану формулу Штаймайера", - підкреслив політолог.

Андрій Піонтковський також зазначив, що таким спробам Андея Єрмака реалізувати російські "хотілки" по поширенню ОРДЛО на всю Україну, або, за його словами, "приєднання України до ОРДЛО", протистоїть "колективний Маннергейм" - патріотична лінія в українському керівництві, налаштована на опір .

"Це міністр закордонних справ Кулеба, міністр по інтеграції Резніков і секретар ради безпеки Данилов. Вони ставлять питання правильно, як це робить західне співтовариство: всі розмови про політичне врегулювання безглузді, поки не будуть виконані базові вимоги Мінських угод - виведення російських військ і військовослужбовців з території України. У цьому і має полягати успішна стратегія України", - зауважив Андрій Піонтковський.

Джерело: Апостроф

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Попереду важкі бої: На Харківщині окупанти розширили зону бойових дій майже на 70 км, - Сирський

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:19

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що на півночі Харківської області російські загарбники розширили зону бойових дій майже на 70 км, передають Патріоти України. Як повідомив Сирський у Telegram, у зв’язку з ускладнення...