"Абсолютно впевнений, що вони будуть дуже змістовними": Єрмак розповів про перемовини щодо зустрічі Зеленського з Путіним

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив, що проводить непрості перемовини з російською стороною щодо зустрічі президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна, зазначають Патріоти України.

Пряма мова Єрмака: "Перемовини, які ми ведемо, дуже непрості. Їх особливість полягає в тому, що вони можуть довго розкачуватися, блокуватися, а потім призвести до якихось дійсно результатів. Тому їх обов’язково треба продовжувати. Ви всі пам'ятаєте, що минулого року вдалося досягти хоча б декілька місяців, але повного припинення вогню на Донбасі, який, на жаль, після цього продовжується з дуже великими порушеннями, але ми бачили, що навіть ті декілька місяців дали можливість нам зберегти життя наших героїв, наших хлопців на фронті.

Треба продовжувати працювати в усіх форматах, тому що ми не знаємо, який формат врешті-решт принесе такий довгоочікуваний мир на нашу землю, коли зможемо повернути наші території, наших людей і дійсно припинити війну.

Я отримав доручення від президента (організувати зустріч Зеленського з Путіним – ред.), зараз працюю над цим, наразі я не можу назвати ні дату, ні місце проведення цих перемовин.

Але я абсолютно впевнений, що вони будуть дуже змістовними, тому що є багато про що говорити. Треба обговорити підсумки домовленостей, які було досягнуті в грудні (2019 року – ред.) під час саміту "нормандського формату", треба обговорити велику кількість питань, і тому я вважаю, що, безумовно, ці переговори можуть стати знаковими, можуть стати дійсно історичними".

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...