Єрмак заявив, що російські окупанти концентрують угруповання для проведення наступальних дій

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що Росія концентрує угруповання для проведення наступальних дій та розповів партнерам держави про потреби в озброєнні. Про це очільник ОП написав у Мережі, передають Патріоти України.

Він повідомив, що провів брифінг з питань ситуації довкола протистояння вторгненню Росії та розвитку спроможностей Сил оборони України. Окрім української сторони, учасниками брифінгу стали сенатори США Джек Рід та Ангус Кінг та пані посол країни в Україні Бріджит Брінк.

"Зазначив, що ворог концентрує угруповання задля проведення наступальних дій. Також ішлося про потреби сил оборони України в забезпеченні військовою технікою та боєприпасами", – йдеться в заяві Єрмака.

Він додав, що на зустрічі також розглянули питання захисту української критичної інфраструктури, яка надалі перебуває під ворожими обстрілами.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...