Єрмак знову побачиться з Козаком: Зеленський оголосив дату зустрічі радників глав держав "нормандської четвірки"

Президент України заявив, що зустріч в нормандському форматі на рівні радників глав держав пройде 28 серпня. Про це Зеленський повідомив в інтерв'ю "Україна 24", зазначають Патріоти України.

За його словами, після зустрічі радників, відбудеться зустріч міністрів, а потім вже лідерів України, Німеччини, Франції та Росії.

"Далі, домовилися про зустріч радників у нормандському форматі, на кінець серпня, на 28 число. Далі буде зустріч міністрів, далі - лідерів країн", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, очільник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук звернувся до Верховної Ради зі зверненням, в якому запропонував розглянути питання про відповідність постанови про місцеві вибори Мінським угодам і закону про місцеве самоврядування, через котре російська сторона грозиться заблокувати мінський процес.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...