ЄС ввів секторальні санкції проти Білорусі: Лукашенко заговорив про введення воєнного стану

ЛукашенкоПісля того, як в Євросоюзі затвердили індивідуальні санкції щодо юридичних та фізичних осіб Білорусі, прийнято рішення і про секторальних санкції. Про це повідомляє брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Ріхард Йозвяк, передають Патріоти України.

«Письмова процедура закінчилася. Галузеві санкції ЄС щодо Білорусі схвалені. Вони завдадуть удар по таким секторам, як нафтовий, калійний, банківський, тютюновий і технології спостереження».

Тим часом у Білорусі не виключили можливість введення воєнного стану в умовах введення санкцій, передає телеграм-канал «Пул первого». Про це заявив Олександр Лукашенко, додавши, що ніяких «просідань» в економіці бути не повинно. За його словами, «мерзотникам по той бік кордону» потрібно показати, що «їхні санкції — це їхнє безсилля».

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...