​Євген Кисельов почав працювати в авторській програмі на новому телеканалі Ахметова

Телеведучий Євген Кисельов, котрий нещодавно залишив телеканал "Прямий", в січні починає працювати на телеканалі "Україна 24", який належить Рінату Ахметову. Про це повідомив Telegram-канал Klymenko Time, зазначають Патріоти України.

Відомо, що авторська програма журналіста "Реальна політика з Євгеном Кисельовим" стартує 19 січня. Ефір буде проходити по неділях о 21:00.
Наприкінці серпня журналіст заявив про припинення роботи в якості ведучого на телеканалі "Прямий". Він повернувся до формату інтерв'ю на "Радіо НВ", головний редактор которго Валерій Калниш відзначав, що Кисельову завдяки досвіду буде легко розговорити своїх співрозмовників, не обов'язково політиків.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...