"Європа має переконати українців прийняти умови РФ": Берлусконі вирішив допомогти Путіну

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі заявив, що Європа має переконати Україну прийняти вимоги російського диктатора Володимира Путіна. Політик також не підтримує постачання озброєння нашій армії та санкції проти країни-агресора. Слова Берлусконі наводить італійська газета Corriere della Sera, передають Патріоти України.

Він вважає, що європейці стають союзниками України у війні проти РФ, коли надають нашій державі військову допомогу. "Я вважаю, що Європа має зробити мирну пропозицію, намагаючись переконати українців прийняти вимоги Путіна", – заявив Берлусконі, додавши, що "мир має бути досягнутий якнайшвидше".

Щодо санкцій, то італійський політик зазначає, що вони завдають сильного удару по економіці Росії, проте вважає, що "вони також зашкодили нам".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...