Європа нарешті зрозуміла, що Путін небезпечний і для них, - Бутусов

Київ, 17 березня 2022 року. Фото:REUTERS/Gleb Garanich.Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що країні потрібно бути готовою до війни високої інтенсивності, яка може повернутися на європейський континент. Про це повідомляє газета Libération. На думку головного редактора видання Цензор.Нет Юрія Бутусова, це свідчить про те, що Європа зрозуміла, що російський диктатор Володимир Путін загрожує не тільки Україні, передають Патріоти України.

«Всі країни світу побачили, як Російська Федерація, нехтуючи всіма законами і моральними нормами, просто зносить міста ракетними, авіаційними, артилерійськими ударами, вбиваючи тисячі мирних жителів. Думаю, кожна країна Європи зрозуміла, що новітній російський фюрер створює смертельну небезпеку не лише для України, а така сама небезпека може прийти і в інші європейські країни під тим же ядерним шантажем і погрозами застосувати ядерну зброю, щоб стримувати НАТО від втручання», — розповів Бутусов.

Журналіст сподівається, що з появою цього розумінням зросте військова підтримка України у війні проти Росії, а ЗСУ зможуть продемонструвати високу ефективність використання наданої зброї.

Джерело: Радіо НВ

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Попереду важкі бої: На Харківщині окупанти розширили зону бойових дій майже на 70 км, - Сирський

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:19

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що на півночі Харківської області російські загарбники розширили зону бойових дій майже на 70 км, передають Патріоти України. Як повідомив Сирський у Telegram, у зв’язку з ускладнення...