"Європа пожинає те, що посіяла": Ердоган став на захист Путіна щодо енергетичної кризи в ЄС

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що енергетичну криза в Європі - це наслідки санкцій ЄС щодо Путіна та Росії. Мовляв, "Європа пожинає те, що посіяла", передають Патріоти України.

За словами турецького лідера, Європу чекає складна зима, натомість Туреччина у газовому питанні проблем не матиме.

"Позиція Європи щодо пана Путіна, а також введені санкції викликали реакцію у відповідь. Російський лідер дав зрозуміти: "Якщо ви робите так, то і я вчиню аналогічно". Путін використовує всі важелі та зброю, що є у його розпорядженні. Головний із цих інструментів – природний газ. На жаль, ми не хотіли б такого розвитку, але маємо в Європі те, що маємо", - сказав Ердоган.

Зазначимо, очільник МЗС України Дмитро Кулеба наголосив, що ті країни, які пропонують поступитися РФ, лише створюють додаткові проблеми, адже "угода з дияволом не принесе ні миру, ні стабільності".

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...