"Європейська солідарність" з протестним рухом всіх патріотів: Сьогодні наступив кінець Мінську, підписання "формули Путіна" - це капітуляція України, - Порошенко (відео)

Новина про погодження "Формули Штайнмаєра" викликала бурхливу реакцію у п1ятого президента України та його політичної сили, зазначають Патріоти України. Через соціальні мережи було поширина наступна заява.

"Підписання формули російського походження - формули Путіна, де-факто, означає послаблення або навіть і зняття санкцій проти Росії, легітимізації окупованого Росією Донбасу, легітимізації незаконного референдуму Криму і незаконної анексії Криму.

Ми твердо наголошуємо: ми ніколи не підемо на це, солідаризуємося з тими акціями і закликами, які сьогодні лунають серед ветеранів.

Ми не дамо зруйнувати Українську державу!"

Нагадаємо, сьогодні ввечері президент Зеленський на брифінгу заявив, що "Формула Штайнмаєра" в українській трактовці не означає вибори до виведення російських військ.

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...