"Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни": Путін хоче "денацифікувати" ще шість країн

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росіяни хочуть "денацифікувати" ще шість країн. Про це він повідомив у Twitter, передають Патріоти України.

"РФ, судячи з усього, повномасштабно атакує Польщу, країни Балтії та Казахстан у межах глобальної "військової спецоперації з... демілітаризації та денацифікації", - написав він. Подоляк нагадав, що про це напередодні заявив російський депутат Сергій Савостьянов. "Усе тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни", - додав він.

Раніше 25 березня з'явилася заява депутата Мосміськдуми від КПРФ Сергія Савостьянова, який переконаний, що "демілітаризація і денацифікація України забезпечить стійку безпеку народам України, Росії і всієї Європи".

"Для повнішого процесу забезпечення безпеки РФ в зону денацифікації і демілітаризації крім України вважаю за доцільне включити ще Прибалтику [Литва, Латвія, Естонія], Польщу, Молдову і Казахстан", - упевнений політик.

Дрони Малюка відпрацювали результативно: НПЗ на Кубані призупинив роботу після нічного удару

неділя, 19 травень 2024, 17:20

Слов'янський нафтопереробний завод на Кубані призупинив роботу після атаки дронів. Про це 19 травня повідомило агентство Інтерфакс з посиланням на представника компанії. . "Прильоти були. Завод зараз зупинено. Збитки рахуємо, працюють силові відомства...

Стара техніка "друзів Путіна" виходить із ладу?: Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку

неділя, 19 травень 2024, 16:54

Вертоліт з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі здійснив жорстку посадку, повідомило в неділю іранське державне телебачення та додало, що рятувальні бригади вже виїхали на місце події, пише Reuters. Своєю чергою іранські ЗМІ надали неточні дані щодо інцид...