"Європейці варять суп із хом'яка": Пропагандисти Кремля опублікували цинічний різдвяний ролик про холод і голод

Країна-агресор Росія продовжує лякати Європу вигаданим холодом і голодом через російський газ. Кремлівські пропагандисти опублікували черговий цинічний ролик до Різдва про те, як Європа "занурюється у пітьму". Відео, яке більше нагадує російське майбутнє, створила мережа пропагандистських каналів Russia Today, зазначають Патріоти України.

У ролику побажали європейцям "щасливого русофобського Різдва". Путінські посіпаки показали нібито європейську родину, яка у 2021 році зустрічає Різдво у теплі та затишку. Вже у 2022 році, як показано у відео, ця ж сім'я вже зустрічає свято з ліхтариками та без світла, а дитині дарують хом'яка.

Тварина бігає у колесі, що генерує електроенергію. У 2023 році холод нібито триває, у будинку немає світла, а самі члени сім'ї у приміщенні у куртках, шапках та шарфах. Далі пропагандисти хотіли зобразити голод, який нібито чекає на європейські міста. У кадрі показано, що жінка нібито з цього хом'яка приготувала суп.

Ізраїль в шоці: Прокурор Міжнародного кримінального суду вимагає ордери на арешт Нетаньягу наряду з лідерами ХАМАС

понеділок, 20 травень 2024, 18:53

Прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС) Карім Хан попросив палату попереднього провадження видати ордери на арешт прем'єр-міністра та міністра оборони Ізраїлю, а також трьох лідерів ХАМАС за звинуваченнями у воєнних злочинах. Про це йдеться у за...

Великий промах: Фортифікацію треба будувати так, як росіяни побудували "лінію Суровікіна", - експерт

понеділок, 20 травень 2024, 18:42

Якби Україна побудувала лінію оборони так, як це зробили російські окупанти, "це було б дуже непогано". Про це "Еспресо" сказав ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман. У цьому контексті він нагадав так звану "...