"Євросоюз змінив риторику з "замирення" на майже нетерпляче очікування, коли вже Росія впаде", - Голобуцький

"Кремль не дарма почав перейматись перспективами знищення росії - тепер і Євросоюз змінив риторику з "замирення" на майже нетерпляче очікування, коли вже росія впаде", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Головний європейський дипломат Жозеп Боррель знущально підкреслив цей момент в одній з останніх заяв: "Якщо правда, що росія втратила 15% своїх військ на початку війни, це світовий рекорд із втрат армії, що вторглася в країну. ...Сьогодні ми обговорюємо, чи чинить опір Росія. Ми використовуємо слова "чинити опір" для Росії. Ми не знаємо, скільки ще Росія зможе чинити опір Україні, вона зазнала великих втрат. Росія втратила неймовірну і приголомшливу кількість військової техніки".
Тобто, для Європи вже Україна - сильна сторона, котрій належить воєнна ініціатива. І Європа свідомо обрала саме таку позицію - та має намір робити все для збереження за Україною ініціативи і спроможності знищити росію.
Той же Боррель прямо, цим разом без дипломатичних формулювань, заявив сьогодні: "ЄС не дасть Україні лишитись без зброї". Навіть Макрон пообіцяв "продовжити й збільшити постачання зброї найближчими днями й тижнями".
Отже, Європа нарешті дійшла висновку, що така росія їй заважає, небезпечна (ніхто не випускає з ока ймовірність застосування тактичної ядерної зброї сцарем) і надто дорого коштує.
Тому ситуація з "Азовом", звісно, прикра. І цілком може стати ще гіршою найближчими днями: перелякані свині з "Ґосдуми" в паніці таки хочуть заборонити обмін цих полонених і легітимізувати катування та вбивство наших героїв. Але "Азов" дав нам змогу переломити ситуацію на нашу користь.
На сьогодні всі розмови - про час контрнаступу ЗСУ, про період, який знадобиться нашим бійцям для звільнення всіх окупованих територій. Ніяких "компромісів", "замирення", тим більше - поступок росії. Всі впевнені в нашій перемозі.
Тому й ми маємо бути в цьому впевнені - і не піддаватись відчаю через точкові програші. Війну ми виграємо. І навіть бій за "Азовсталь" по факту виграв саме "Азов" - бо було досягнуто всіх поставлених реалістичних цілей і навіть трохи - нереальних, але здійснених.
Їх захопили переможцями, а не переможеними.
--
Ну і так: в нас ніде не ділись ССО. Побачимо, чи довго лапотні садисти тішитимуться".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...