Їх 13%: Цимбалюк назвав головного ворога України після Росії (відео)

Команда Зеленського каже, що вони Порошенка хочуть люструвати і його людей, забуваючи про головну небезпеку.

Роман Цимбалюк. Фото: скріншот з відео.

Крім боротьби з Росією Україна не повинна забувати і про її п'яту колону на своїй території – партію "Опозиційна платформа - За життя", яка показала другий результат на парламентських виборах. Адже саме ця політсила всіляко виправдовує дії країни-агресора і заперечує факт військового вторгнення, зазначив український журналіст Роман Цимбалюк у ефірі телеканалу ATR, передають Патріоти України.

"Росіян роззомбувати неможливо. Давайте хоча б спробуємо поставити собі питання: може, нам хоча б відстояти свою країну, хоча б те, що залишилося? Тому що 13% у партії Путіна в Україні", – обурився він.

"Ось команда Зеленського каже, що вони Порошенка хочуть люструвати і його людей. Але насправді головною загрозою і з точки зору політики, і не тільки політики є саме ось ці хлопці, які спочатку тут нам розповідають, що немає ніякої війни, Росія – друг, Крим ми загубили, йшли і загубили, а завтра вони прийдуть з автоматами", – застеріг Цимбалюк.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...