Їх чекає страшне майбутнє: У голодуючій Північній Кореї заборонили домашніх собак

У недавньому звіті ООН зазначалося, що до 60 відсотків населення з 25,5 мільйона жителів Північної Кореї стикаються з "нестачею продовольства", яка посилюється міжнародними санкціями, введеними проти режиму за його ракетно-ядерні програми.

Глава КНДР Кім Чен Ин заявив, що домашні собаки є символом капіталізму, і наказав вилучати собак в Пхеньяні. Власники тварин побоюються, що їхніх улюблених домашніх тварин використають для вирішення проблеми нестачі продовольства в країні. Про це повідомляє Daily mail, передають Патріоти України.

У липні північнокорейський диктатор оголосив, що володіння домашньою твариною тепер є порушенням закону, назвавши домашню собаку "зіпсованим трендом буржуазної ідеології". "Влада виявила сім'ї, в яких є домашні собаки, і змушують їх віддавати їх або насильно конфіскують і знищують", - повідомило джерело південнокорейської газеті Chosun Ilbo.

Повідомляється, що деяких собак відправляють в державні зоопарки або продають в м'ясні ресторани. Як відомо, у недавньому звіті ООН зазначалося, що до 60 відсотків населення з 25,5 мільйона жителів Північної Кореї стикаються з "нестачею продовольства", яка посилюється міжнародними санкціями, введеними проти режиму за його ракетно-ядерні програми.

Собаче м'ясо на Корейському півострові давно вважається делікатесом. Кращий друг людини, як і раніше, є основним продуктом в меню на півночі, в Пхеньяні є кілька спеціалізованих ресторанів для любителів собак.

Собаче м'ясо найбільш популярне в спекотні і вологі літні місяці, оскільки вважається, що воно дає енергію і витривалість. Часто подається в гострому супі або рагу з овочами, він також відомий тим, що підвищує температуру тіла в холодні зимові місяці.

The Chosun Ilbo пише, що власники домашніх тварин "проклинають Кім Чен Ина за його спиною'', але вони мало що можуть зробити, оскільки відмова підкорятися владі може бути витлумачена як акт непокори лідерові КНДР і незгідних покарають.

Країна стикається з нестачею продовольства, що поглиблюється рішенням закрити кордон з Китаєм через коронавірус. Пекін традиційно є головним прихильником Пхеньяна і джерелом більшої частини продуктів харчування, необхідних для того, щоб нагодувати людей в КНДР.

Північна Корея також сильно постраждала від низки стихійних лих в минулому році, які вплинули на урожай, в той же час в цьому місяці вона знову сильно постраждала від повені, коли посіви в ключових сільськогосподарських регіонах були знищені.

Проте Кім Чен Ин заявив, що він і його люди витримають цю ситуацію, і заявив на засіданні свого політбюро в четвер, 20 серпня, що, хоча нація і зазнала серйозних втрат в результаті повені, вона не повинна приймати будь-яку зовнішню допомогу через можливість поширення коронавірусу.

Повені завдали масштабних руйнувань - було затоплено майже 100 тисяч акрів орних земель, зруйновано майже 17 тисяч домівок і понад 600 громадських будівель.

Оскільки свинина і яловичина є майже нечуваною розкішшю для більшості простих людей, вибракування собак в Пхеньяні може бути спрямоване на те, щоб вгамувати голод в найближчі місяці.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...