На ділянці фронту їх навіть більше, ніж російських військових: ЗСУ виявили на Донеччині угруповання сербських найманців (фото)

Українські захисники виявили у Донецькій області воюючий на боці РФ підрозділ сербських найманців, який очолює терорист на прізвисько "Сивий". Про це повідомив командир української армії по Донецькій ділянці фронту Роман Сологуб, передають Патріоти України із посиланням на Report.

За його словами, саме "Сивий" займається вербуванням найманців для участі у війні проти України, у тому числі з Сербії. "На цей час українська армія успішно знищує противника за допомогою безпілотників, оснащених боєголовками.

У зону дії нашої групи потрапив російський терористичний військовий підрозділ, яке очолює терорист на прізвисько "Сивий". Саме він і займається вербуванням найманців, у тому числі із Сербії", – розповів командир.

Сологуб з посиланням на відповідні розвідувальні дані додав, що на цій ділянці фронту іноземних найманців набагато більше, ніж самих російських військових.



"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...