"Їх так бояться хитро*опі інтелектуальні кас*рати": Медведєв натякнув, що Кремль втрутиться у вибори на Заході

Чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв опублікував чергове "одкровення" у своїх соціальних мережах з натяком, що Росія здатна втрутитися в західні вибори. Колишній лідер Росії назвав чинних лідерів політичних сил в Європі й за океаном збіговиськом інтелектуальних імпотентів. Про це він висловився в Telegram, передають Патріоти України.

"Опозиція сьогодні добре бачить всі пороки нинішнього ліберального глобалізму і піндостаноцентричного світоустрою. І наше завдання - всіляко підтримувати таких політиків і їх партії на Заході, допомагаючи їм apertum et secretum досягти гідних результатів на виборах", - вказав він.

У цьому контексті Медведєв вдарився в філософію Лао Цзи (китайського мудреця, який жив в VI-V столітті до нашої ери) і порівняв західних опозиціонерів з російськими. Висновок Медведєва був не на користь Ходорковського, Каспарова і Навального.

Останнього він назвав екстремістом, Каспарову визначив місце в психіатричній клініці, а Ходорковського звинуватив у консолідації "злодіїв і вбивць". "Організовує сходняки опозиціонерів всіх мастей за вкрадене в Росії бабло", - заявив Медведєв.

Він звинуватив Захід у фінансовій підтримці російської опозиції й пригрозив, що Росія у відповідь має намір допомагати більш адекватним політикам, які апелюють "розжирілим котам з традиційних західних партій".

"Їх так бояться хитро*опі інтелектуальні кас*рати, які очолюють старі політичні сили в Європі й за океаном, а також безстатеві райдужні слюнтяї, сьогодні стоять біля керма багатьох західних країн. І недарма бояться. Адже ще Лао Цзи сказав, що "гнучке і слабке долає тверде і сильне", - вказав колишній лідер РФ.

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...