"Іх там нєт?": Пєсков прокоментував інформацію про зосередження військ біля кордону з Україною

У Кремлі заявили, що пересування російської військової техніки її територією є внутрішньою справою РФ. Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

Його під час брифінгу попросили прокоментувати статтю видання Politico. У ній показали супутникові фото пересування російської військової техніки поблизу міста Єльня Смоленської області. Зробили висновок, що Росія концентрує війська біля кордону з Україною. The Washington Post теж писала про пересування російської техніки біля українського кордону.

"Пересування нашої військової техніки або армійських підрозділів територією РФ - це виключно наша справа", - сказав він. Пєсков заявив, що Росія ніколи нікому не загрожувала, не загрожує і не становить ні для кого небезпеки. "Але Росія - це країна, яка на тлі досить агресивних експансіоністських тенденцій, особливо з боку НАТО та низки інших країн завжди вживала і далі вживатиме заходів щодо забезпечення своєї власної безпеки", - додав він.

Дмитро Пєсков також додав, що на інформацію про нарощування російських військ біля українського кордону "не варто звертати увагу". "Якість цих публікацій навіть не варто коментувати, і загалом на них не варто звертати жодної уваги, тому що ви самі бачили, що там йдеться про кордон з Україною, показують кордон із Білоруссю і так далі", - заявив Пєсков.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...