"Їх залишилося 51 із 400, командир зі зброєю гнав на передову": Сестра "мобіка" розповіла про реалії з життя окупантів

Сестра російського окупанта розповіла, як насправді живуть військові РФ, яких насильно відправили на війну в Україні. Жінка звернулася по допомогу до військкомату Московської області міста Пушкіно, відверто заявивши про пресинг солдатів із боку офіцерів, передають Патріоти України.

Відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі "Досьє шпигуна". Йдеться про рядового Дмитра Кічука з 423-го гвардійського мотострілецького полку, що у складі 4-ї гвардійської танкової дивізії в/ч 91701, яка дислокується в Московській області.

Сестра детально описала жахливу ситуацію, яка сталася з її братом. За словами жінки, із 400 військових, яких незаконно відправили під Луганськ, залишилося 51. У солдатів немає ні їжі, ні теплих речей, ні медичної допомоги, незважаючи на те, що тепер вони живуть у їдальні під охороною. Родичі пишуть у всі інстанції, але поки що безрезультатно.

Кічук з іншими військовими тиждень був під обстрілом. Пізніше на їхню позицію прибув полковник Румянцев і наказав висуватися на передову. Військовослужбовці відмовилися, заявивши, що не мають належної підготовки. Але на цьому все не скінчилося.

Полковник відібрав у них усе обмундирування, зокрема придбане за власний кошт, і кинув у лісі. Крім того, погрожував мобілізованим в'язницею у разі непокори.

Але і це ще не весь жах. Військовослужбовці на власні очі бачили, як між полковником і офіцером, який узяв над ними командування – лейтенантом Дмитром Воднєвим, виник скандал. Тоді Румянцев приклав до скроні лейтенанта пістолет із вимогою вести мобілізованих на передову. На цей момент солдати потребують медичної допомоги. За словами жінки, вони всі застуджені та кашляють. У деяких не спадає температура.

"Ми бачимо": Політолог пояснив, чому на ядерні погрози Путіна вже майже ніхто не реагує

неділя, 12 травень 2024, 8:59

Російський диктатор Путін знову погрожує ядерною зброєю, але на Заході вже значно легше реагують на його заяви. Таку думку в етері "24 каналу" висловив політолог, військовий ЗСУ Тарас Березовець. Він заявив, що Росія постійно вдається до різних інформа...

"Дуже мало часу": У Повітряних силах розповіли у чому підступність і небезпека ударів по Харкову

неділя, 12 травень 2024, 8:44

Складно визначити тип озброєння, яким окупанти б'ють по Харкову. Зокрема, це стосується обстрілу 8 травня, коли вибухи в місті пролунали до оголошення тривоги. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону. "Харків розташов...