Їхала на підкріплення: Під Бахмутом ЗСУ розтрощили колону ворожої броньованої техніки (відео)

Їхала на підкріплення: під Бахмутом ЗСУ розтрощили колону ворожої броньованої техніки. ВІДЕО

На Бахмутському напрямку російські окупанти не доїхали на підкріплення до своїх позицій. На половині шляху їх перехопили українські артилеристи та "насипали" по ворожій техніці. Про це повідомляє волонтер і нардеп Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

"Оператори дрона виявили, а артилерія ЗСУ знищила російську колону БМП на захід від Кліщіївки. Це — підкріплення, яке перекидалося для посилення угруповання ЗС РФ, яке відступає", — написав Мисягін.

На кадрах видно 4 ворожі БМП, які на якийсь час зупинилися біля однієї із лісосмуг в районі Кліщіївки. Наші воїни скористалися моментом і вдарили по БМП з артилерії. На оприлюдненому відео чути, як радіють влучанням українські захисники.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...