Їхні "найкращі" вживали мельдоній: Росія залишилася на Олімпіаді в Токіо без веслярів

Раніше спіймані на вживання мельдонію російські веслярі не зможуть відправитися на Олімпіаду в Токіо, проте в РФ не змогли знайти їм заміну. Керівництво Федерації гребного спорту Росії заявило про те, що чоловіча парна четвірка не братиме участь в Олімпійських іграх в Токіо, інформують Патріоти України.

На початку червня російські веслярі Павло Сорін і Микита Моргачов здали позитивні тести на допінг. Зазначалося, що в крові атлетів був виявлений все той же горезвісний мельдоній, який був включений в список заборонених препаратів ще кілька років тому. Судячи з усього, російські веслярі до сих пір не знають про цей препарат, раз продовжували його приймати. Президент Федерації Олексій Свірін прокоментував ситуацію. «Аналіз проб "Б" веслярів Моргачева і Соріна підтвердив наявність мельдонію в організмі спортсменів», - заявив він.
Потрібно зазначити, що у двох інших веслярів російської збірної допінг-проби виявилися негативними. Микита Єськін і Олександр Матвєєв виявилися абсолютно чистими спортсменами, але тренерський штаб вирішив їх підготовку до Олімпіади незадовільною. До початку Олімпійських ігор залишаються лічені дні, але Федерація прийняла рішення залишити російську збірну без веслярів, оскільки заміну знайти просто ніколи.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...